Učenje na daljinu je jednostavno.

Zovem se Klara Grlaš i magistra sam edukacije fizike i matematike. Još u osnovnoj zaljubila sam se u brojeve, formule, način razmišljanja, povezivanje i logičko zaključivanje.

Tada sam odlučila da ću jednog dana postati profesorica matematike, a nakon što se u srednjoj školi moja ljubavi prema brojevima dodala i fizika, odluka je pala na paralelno studiranje oba predmeta.

Sada sam svoju ljubav i znanje odlučila podijeliti s mlađim generacijama pa sam organizirala dva programa ( prije početka školske godine i kroz cijelu školsku godinu), te individualne i grupne poduke za osnovnu školu, srednju školu i fakultet.

Dugogodišnje radno iskustvo u školi, sudjelovanje na znanstvenim istraživanjima, radionicama potaknulo me na razmišljanje i traženje miskoncepcija kod učenika te sam shvatila da bi im ovakav tip programa i pristupa jako koristio.

Želim da učenici nemaju više problema s tim predmetima, želim da ih razumiju i da shvate da moraju razmišljati dok ih rješavaju. Želim im pokazati i da ti predmeti mogu biti zabavni jer će ih koristiti u daljnjem životu. Moj način poučavanja je drugačiji, učeniku prisustvujem s puno truda i volje, prilagođavam se njegovim potrebama. Stoga su mi potrebne sve informacije kako bih mu mogla bolje pristupiti i objasniti točno što ga muči.

Veselim se suradnji s vama!

PROČITAJTE SLJEDEĆE ČLANKE O NAMA:

Krenite danas

145

Broj programa

Pokrivamo sve razrede i godine fakulteta

50

Različitih termina

Prilagođavamo se vašem slobodnom vremenu

icon-3-users

1,920

Sati

Što kažu o nama

5/5

Bilo je sjajno učiti vlastitim tempom iz udobnosti doma.

Ivana M.
5/5

Jednostavan i lak dogovor oko online poduka. Preporuka.

Željka T.
5/5

Odlično! Vrlo brzo i jednostavno sam usvojio gradivo.

Darko J.